Aktiv trening
Lørdag 24.09.2022
10.00
Stengt
Tabata 45 min
Benedicte H
Søndag 25.09.2022
19.00
15
Ledig
NYHET! Vinyasa Yoga 60 min
Suzie T
Mandag 26.09.2022
09.00
20
Ledig
Gla`trim (sykkeldel 30 min) - NB! MERK TIDSPUNKT!
Irene H
09.30
20
Ledig
Gla`trim (styrke/balanse 45 min) - NB! MERK TIDSPUNKTET!
Irene H
16.00
4
Ledig
Skulder/nakke/rygg med kiropraktor 45 min
Thomas S
17.00
12
Ledig
Slynge Intro 45 min
June F
17.15
27
Ledig
Sykkel 60 min
Tina VK
18.00
14
Venteliste
Power Puls 60 min
Pernillle S
18.30
26
Ledig
Sykkel 75 min
Tor K
19.15
5
Ledig
Step / Styrke intervall 60 min
Pernillle S
20.30
23
Ledig
Hata Yoga 60 min
Anita G
Tirsdag 27.09.2022
10.00
14
Ledig
Slynge Intro 45 min
Irene H
16.30
15
Ledig
NYHET! Gravid trening 45 min
Birgitte K
18.00
19
Ledig
Rå Styrke 60 min
Vibeke K
19.00
27
Ledig
Sykkel 60 min
Frid H
19.15
21
Ledig
NYHET! Puls Party 60 min
Pernillle S
20.30
21
Ledig
BodyBalance® - NY RELEASE!!
Karin VN
Onsdag 28.09.2022
07.10
Stengt
Morgenspinn 50 min - NÅ OGSÅ ONSDAGER!
Karin VN
07.15
Stengt
MorgenTABATA 45 min
Benedicte H
10.00
Stengt
Skulder/nakke/rygg med kiropraktor 45 min
Thomas S
16.45
Stengt
Slynge 60 min
Irene H
18.00
Stengt
Latinsk dans 60 min
June F
18.00
Stengt
Sykkel Inspirasjon 60 min
Jørn A
20.30
Stengt
Pilates
Hege Beate S
Torsdag 29.09.2022
09.00
Stengt
Gla`trim (sykkeldel 30 min) - NB! MERK TIDSPUNKTET!
Irene H
09.30
Stengt
Gla`trim (styrke/balanse 45 min) - NB! MERK TIDSPUNKTET!
Irene H
16.45
Stengt
Styrke MRL 60 min (mage/rumpe/lår)
Karin VN
18.00
Stengt
Step / Styrke intervall 60 min
Benedicte H
19.00
Stengt
NYHET! Sykkel-TABATA 60 min
Birgitte K
19.15
Stengt
BasisBall Intro®
Tove A.
20.15
Stengt
Yoga nivå 1 60 min
Anita G
Fredag 30.09.2022
07.10
Stengt
Morgenspinn 50 min
Tina VK
16.30
Stengt
BasisBall Intro®
Anita G
17.00
Stengt
Sykkel 60 min - OPPSTART 21.OKTOBER!
Per Alfred H